Svi studenti 3. godine preddiplomskog studija Likovna kultura obvezni su predati zahtjeve za odobrenje teme i mentora za završni rad do 6. travnja 2017. godine.

Zahtjevi se mogu preuzeti u Uredu za studente.

U ponedjeljak, 3. travnja 2017. godine nastava će se izvoditi  na lokalitetu Podgorač, Našice  i  Martin.

U izvođenju nastave bit će uključeni studenti 1., 2. i 3. godine preddiplomskog studija Likovne kulture iz kolegija Osnove arhitekture, Umjetnost srednjeg vijeka, Umjetnost 17. i 18. stoljeća te Nacionalna povijest umjetnosti II.

 

Polazak 3. travnja 2017. godine, u 8 sati ispred zgrade Uprave UAOS.

Dana 16.3.2017. voditelj Odsjeka za likovnu umjetnost doc.art. Stanislav Marijanović održati će sastanak sa studentima 1. i 2. godine diplomskog studija Likovna kultura u sobi br. 3., 18,30h

Svi studenti obvezni su doći na sastanak.

 

voditelj Odsjeka doc.art. Stanislav Marijanović

Nastava iz kolegija Osnove arhitekture za studente 1. godine PD studija Likovne kulture umjesto 13. ožujka danas 8. ožujka s početkom u 13 sati na Građevinskom fakultetu Osijeku u sklopu  predavanja "Memorija moderne" Tomislava Premerla i u povodu 3. Izdanja kultne knjige Hrvatska moderna arhitektura između dva rata dana . Uz predavanje bit će postavljena izložba crteža arhitekta Premerla bilježenje arhitekture.

 

Nastava iz kolegija Umjetnost 17. i 18. stoljeća za studente druge godine preddiplomskog studija Likovne kulture   održat će 10. ožujka (petak) s početkom u 11 sati u Svečanoj dvorani Umjetničke akademije u Osijeku tijekom koje će biti predstavljena knjiga Ivana Rotha Javni spomenici sv. Ivana Nepomuka u istočnoj Slavoniji. Pozivnica je u privitku.

 

doc.dr.sc. Margareta Turkalj Podmanicki